Zuurbehandeling

CONTACT

Alles word steeds zuiniger en waterbesparend gemaakt. Daardoor komt het steeds vaker voor dat afvoerleidingen verstopt raken door rioolaanslag oftewel urinesteen.
Toch heeft alles wat er weggespoeld wordt door het riool de kans nodig om bij de hoofdleiding te komen. Er is steeds vaker een hardnekkige laag in de leiding. Een rioolaanslag of een urinesteen/kalkaanslag.

Wij maken steeds vaker mee dat een urinoir, badkamer, appartement verstopt is hierdoor. Langdurige ophopingen in de riolering veroorzaakt deze urinesteen of een rioolaanslag, deze ontstaat vanuit het sifon en achterliggende leidingen die dan verder dicht gaan zitten. Houben reinigingstechnieken kan dit probleem oplossen met een zuurbehandeling. Door de leiding te reinigen met een speciaal soort zuur kunnen wij de leidingen weer helemaal zuiver krijgen. Ons zuur is extreem krachtig, maar zal het leidingwerk en het toiletmechanisme niet beschadigen!

Omdat het zuur wel andere materialen kan beschadigen is dit alleen voor professioneel gebruik. Houben is zeer gespecialiseerd in het reinigen van uw riool.

Houben reinigingstechniek, budel-schoot, rioolreiniging, zandstralen, glasparelstralen, rioolreiniging, ontstoppen, riolering repareren, riolering vervangen, rookinspectie, stanklocatie, camera inspectie, rioolcamera, dakgoten, hemelwaterafvoer, zuurbehandeling

RIOOLREINIGING

Riolering Ontstoppen
Riolering Repareren of Vervangen
Rookinspectie / Stanklokalisatie
Camera Inspectie met Rioolcamera
Dakgoten & Hemelwaterafvoer
zuurbehandeling

STRALEN

Zandstralen (Gritstralen)
Glasparelstralen
Hout Stralen
Zweedse Straalnorm