info@houben-reiniging.nl 0495-493590 of 040-2046484

Spuiten

 

Houben reinigingstechnieken is een dynamisch bedrijf dat zich richt op het verzorgen van spuitwerk voor industrie en particulier. Door onze jarenlange ervaring en de capaciteit van ons bedrijf zijn wij in staat zeer flexibel om te gaan met uw wensen. De nadruk blijft hierbij liggen op hoge kwaliteit, snelle levertijden en een uitgebreide service.
Wij zijn in staat voor alle metalen ondergronden een afwerkingsysteem te leveren, zowel voor binnen- als voor buitentoepassing. Afhankelijk van hetgeen vereist is, geschiedt de voorbewerking van de te behandelen producten ófwel handmatig schuren ófwel door middel van zuiverstralen van de het product.

Wij zijn in staat voor alle metalen ondergronden een afwerkingsysteem te leveren, zowel voor binnen- als voor buitentoepassing. Afhankelijk van hetgeen vereist is, geschiedt de voorbewerking van de te behandelen producten ófwel handmatig schuren ófwel door middel van zuiverstralen van de het product. Onze spuitcabine is ingericht voor het spuiten van productieproducten als ook voor het spuiten van enkele onderdelen zoals auto’s, frames, balken, radiatoren, brommer en auto onderdelen, enz……

Omdat wij dichtbij een straalcabine werken is het niet mogelijk 100% stofvrij te werken. Daarom spuiten wij alle onderdelen in een grondlaag en kan er in overleg een aflak in een RAL kleur gespoten worden.

Ook maken wij vaak gebruik van een grond en aflaksysteem in één. Dit om beschadigingen van draaien te verminderen en uiteraard om de prijs heel gemakkelijk zeer laag te houden.

Uiteraard kan dit systeem in elk gewenste RAL kleur gespoten worden.