info@houben-reiniging.nl 0495-493590 of 040-2046484

Weert

Rioolreiniging Weert 0495-493590

Houben Rioolreiniging is uw specialist voor het doorspuiten van uw riolering. Wij ontstoppen uw riolering met de nieuwste technieken. Vaak ligt de oorzaak van een verstopping bij het niet tijdig laten reinigen van het riool.

Een verstopte riolering heeft altijd een oorzaak. Houben Rioolservice voert voor diverse klanten uit Weert deze werkzaamheden uit. Bij Houben Rioolreiniging vinden wij het belangrijk om het probleem op te lossen en te zorgen dat u snel uit de nood bent. Zo helpen wij u echt van uw probleem af in plaats van een tijdelijke oplossing. Op de langere termijn bespaart dit u overlast, tijd en een veel geld!

hogedruk sprinter houben reinigingstechnieken

Rioleringstechnieken voor bedrijven en particulieren in Weert

Rioleringen doorspuiten bij bedrijven is ook geen probleem. Fabriekshallen, kantoorpanden, kleine riolering maar ook hoofdleidingen waarbij de riolering verstopt zit kunnen wij ook oplossen. Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur zodat wij u snel en vakkundig van het probleem kunnen verhelpen.

Houben Rioolservice is in Weert uw partner voor het reinigen van de riolering voor zowel de particulier als bedrijven. Bespaar uzelf dus een hoop overlast en neem vandaag nog contact op. Bel 0495-493590 voor het maken van uw afspraak of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact et u opnemen.

riolering aanleggen 3