info@houben-reiniging.nl 0495-493590 of 040-2046484

valkenswaard

Rioolreiniging Valkenswaard 040-2046484

Uw rioolspecialist “Uit Valkenswaard, Voor Valkenswaard”

Houben Rioolreiniging is uw specialist voor het reinigingen van de riolering. Kleine leidingen van de keuken of grote buiten leidingen, wij kunnen uw probleem oplossen. Een verstopte riolering is altijd lastig en u wilt uiteraard het probleem zo snel mogelijk opgelost hebben.

rioolreiniging Valkenswaard

Rioleringen doorspuiten en ontstoppen bij particulieren of bedrijven is ons specialisatiegebied. Keuken-afvoer, toilet ontstoppen, regenpijp en goten doorspuiten, c.v. ketel leiding is geen probleem voor onze specialisten. Wij maken gebruik van de beste apparatuur, we hebben rioolcamera’s, rookgenarator voor stankproblemen, en reinigingsapparatuur voor kleine en grote leidingen zodat wij u snel van het probleem kunnen verhelpen. De beste prijs/kwaliteit verhouding zijn voor ons heel belangrijk.

 rioolreiniging Valkenswaard

Rioleringstechnieken voor bedrijven en particulieren in Valkenswaard

Houben Rioolreiniging levert onze dienstverlening uit voor diverse klanten rondom Valkenswaard. Wij vinden het belangrijk om uw probleem op te lossen zonder dat u er veel overlast van heeft. Zo helpen wij u met de beste zorg van uw probleem af en zorgen wij dat het probleem niet zich herhaald in plaats van een tijdelijke oplossing. Op de langere termijn bespaart dit u overlast, tijd en een veel geld!

Houben Rioolreiniging is in Valkenswaard de specialist voor het ontstoppen van de riolering voor zowel de particulier als bedrijven. Bespaar uzelf dus een hoop overlast en neem vandaag nog contact op. Bel 040-2046484 voor het maken van uw afspraak of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.