info@houben-reiniging.nl 0495-493590 of 040-2046484

Camera Inspectie met Rioolcamera

De camera inspectie van het riool met onze speciale camera-inspectiesystemen zijn onmisbare materialen. Geen scheur of verstopping blijft ongezien tijdens de camera inspectie van het riool. De tracer bepaalt bovendien de locatie ervan. Zo kunnen wij heel nauwkeurig bekijken waar het probleem zit en kunnen we zorgen dat het zonder grote overlast opgelost word! Zo brengen wij ook de volledige riolering in kaart voor (ver)bouwplannen. Wij doen veelal een inspectie voor het lokaliseren van:

  • verzakkingen in het riool
  • wortelgroei
  • aantasting
  • scheurvorming
  • zandophopingen

 

Wij hebben ook de riool camera: Miniflex

De MiniFlex is een flexibel riool camera systeem en speciaal ontwikkeld voor het inspecteren van buizen en leidingen met kleinere diameters (32mm–100mm).

Smallere pijpleidingen zoals vaak toegepast in sanitaire ruimtes zoals badkamers, keukens en toiletruimtes (loodgieter werkzaamheden) worden nu met groot gemak geïnspecteerd.

Untitled2

Het inspecteren van dunne smalle rioolbuis heeft een dubbele moeilijkheidsgraad :

De smalle buisdiameter en de vele vaak kortere haakse bochten van de pijpleiding positie waarin de rioolcamerakop met kabel moet manoeuvreren om een inspectie uit te kunnen voeren

Untitled3

Leidingen inspecteren met diameter van 32mm haaks én continu goed beeld tot in 100mm.

In combinatie met de speciale 100⁰ lens heeft de MiniFlex rioolcamera een grote “kijkhoek” en een scherp beeld, ook in de grotere diameters. De MiniFlex wordt standaard geleverd met een 512Hz zender en beeldscherm met opname mogelijkheden voor video’s en foto’s op SD-kaart.

Untitled4