info@houben-reiniging.nl 0495-493590 of 040-2046484

Budel

Rioolreiniging Budel

Rioolproblemen? Houben rioolreiniging staat voor u klaar. Een borrelend toilet, kloekend geluid uit de gootsteen zijn de voortekenen van een verstopping. Wacht niet te lang en bel ons om uw riool te reinigen.

Wanneer een riool verstopt zit is er altijd een oorzaak. Houben rioolservice voert voor heel de regio deze werkzaamheden uit. Bij Houben rioolservice vinden wij het belangrijk om het probleem snel en goed op te lossen. Zo helpen wij u snel en zonder al teveel overlast van uw probleem af in plaats van een tijdelijke oplossing die naar verloop van tijd weer terug komt. Op de lange termijn bespaart dit u grotere problemen, extra overlast en een hoop geld!

riolering aanleggen 1

Rioleringstechniek voor bedrijven en particulieren in Budel

Ook voor het doorspuiten van de riolering bij bedrijven of bij particulieren is geen probleem. Flat, tussenwoning, bedrijfspanden, vrijstaande woning, appartement, kantoorpanden, kleine riolering maar ook hoofdleidingen waarbij de riolering verstopt zit kunnen wij ook oplossen. Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur zoals, rioolhogedrukmachine’s, inspectiecamera’s, rookmachines dat wij u snel en zonder overlast van het probleem kunnen verhelpen.

Houben Reiniging is in Budel uw specialist voor het reinigen van rioolsystemen voor zowel particulieren als bedrijven. Bespaar uzelf dus een hoop overlast en neem vandaag nog contact op. Bel 0495-493590 voor het maken van uw afspraak of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

hogedruk sprinter houben reinigingstechnieken